dimarts, 2 de març del 2010

1. AGRAÏMENTS A L’ECOLOGIA DEL CAPITAL.

-->
És just i necessari donar gràcies dels qui amb els anys m’han ajudat a formar aquest concepte i aquesta metodologia. Alguns conscientment, altres inconscientment, a tots moltes gràcies:
A Bakunin per donar-me una idea tant clara de La Llibertat.
A Rudolf Steiner per fundar l’Antroposofia i reviure els ideals de la revolució francesa de la llibertat, fraternitat i igualtat, reformulats en el impuls de la triformació social i una sòlida concepció econòmica mundial. A en Christopher Houghton Budd per mantenir viu aquest impuls, per fer-ne una versió moderna, i parir l’economia associativa com a mètode.
Gràcies l’editorial d’Economia Associativa que va editar al castellà Dinero para un mundo mejor, Los Caballeros Templarios, entre altres. I als quaderns d’Higiene Social de l’Editorial RS i Pau de Damasc, perquè són un referent constant en aquest germinar de l’ecologia del Capital. Gràcies a Martínez Alier per la seva introducció teòrica a l’economia ecològica. A en Joan Melé i al Triodos Bank per ser un model pràctic d’economia ecològica.

Gràcies a tot l’equip membre de DINAMIS per buscar l’ideal de l’ecologia del capital i com fer un món millor.
Gràcies al Xavier, en Felip, la Sonia i en Pep del Cercle Gironí d’Economia Associativa que durant anys hem investigat junts.
Gràcies a la meva família intensa i extensa, que formen part de l’economia domèstica.
Gràcies a la Rosa Maria Mercader pel treball biogràfic conjunt i les aportacions a la biografia social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada